CAPE Holland te Beilen is een innovatief, groeiend en vooral een dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. CAPE Holland wordt gekenmerkt door het feit dat zij complete oplossingen en custom made kapitaalgoederen levert. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van veelal eigen machines vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. CAPE Holland is samen met FoundOcean onderdeel van de FoundOceanGroup met vestigingen in Europa, de Golf van Mexico, Zuid Oost Azië, India en het Midden-Oosten. Zie ook www.cape-holland.com.

Lead Engineer (40 uur/week)

Technisch geavanceerd equipment – multidisciplinair - Beilen

 

De uitdaging bij CAPE Holland
Bij het groeiende CAPE Holland in Beilen werk je met 12 collega’s op de afdeling Engineering dagelijks met veel vrijheid aan complex en technisch geavanceerd equipment. Je staat aan de basis van multidisciplinaire engineeringsprojecten, welke je met jouw team uiteindelijk overdraagt aan de Projectleiders. Je blijft ook hierna betrokken en op afroep beschikbaar, eigenaarschap en betrokkenheid zijn immers belangrijk voor een vlekkeloze inbedrijfsstelling. Je hebt hierdoor direct invloed op technische oplossingen, continuïteit en voortgang in lopende projecten, rendement en maximale klanttevredenheid.

 

Een Lead Engineer bij CAPE Holland is ècht van begin tot eind ‘leading’. Zo start je technisch projecten op, schat je per project in welke Engineers aan het beste resultaat gaan bijdragen, beoordeel je concept- en detailontwerpen en borg je de kwaliteit en compleetheid van tekeningen en bijbehorende documentatie. Bij andere opdrachten ligt het zwaartepunt meer op as-built engineering of innovatieve projectengineering. Een Lead Engineer bij CAPE Holland is constant zowel vakinhoudelijk als persoonlijk in ontwikkeling.

 

Zelf zit je deels ook achter de tekentafel; jouw technische kennis en ervaring voegen immers waarde toe aan jouw collegae, het project en het eindresultaat. Je legt verantwoording af aan de Manager Engineering, zelf coördineer je jouw projecten en stuur je een wisselend team van Engineers technisch operationeel aan.

 

Het ideaalprofiel

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur als basis een afgeronde opleiding WTB/ Mechanical Engineering of AOT aangevuld met kennis op het gebied van hydrauliek – besturingstechniek - elektrotechniek.
  • Engineeringservaring met complex equipment en aantoonbare affiniteit met machinebouw en constructietechniek.
  • Inspirerend coördinator die engineers op hun waarde inschat en effectief inzet.
  • Naast innovatiekracht beschik je over projectmanagementskills en een praktische en hands-on instelling.
  • Kennis en ervaring met 3D ontwerp- en tekenpakketten.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 

Interesse in CAPE Holland?

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! Je kunt je (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp. Voor reacties per e-mail; vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting: 088-1260440, na kantoortijd 06-55194295.

Do you have a question? Contact us. Contact