Ze zijn goud waard; Office Managers die overal aan denken, organisatiebreed ondersteuning en ontlasting bieden op secretarieel en facilitair gebied. Je kent ze wel; van die regelneven die hospitality hoog in het vaandel hebben staan en alles en iedereen steeds een stapje voor zijn. Krijg jij regelmatig deze feedback? Lees dan snel verder.

Je bent in deze aantrekkelijke functie het eerste aanspreekpunt van CAPE Holland, zowel telefonisch als op de receptie van het kantoor in Beilen. Je bent de klantgerichte verkeersregelaar die met de Office Assistent het kantoor runt en de verbinder is tussen CAPE Holland, haar klanten/relaties en de 40 medewerkers.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uiteraard uit allerlei secretariële, organisatorische, administratieve en marketing gerelateerde werkzaamheden, die jij zoveel mogelijk digitaal en smart uitvoert. Je beheert agenda’s, mailboxen en het CRM. Je organiseert vergaderingen, boekt reizen/hotels en werkt notities, notulen, offertes, berichten en publicaties uit. Je bewaakt de voortgang van al jouw eigen werkzaamheden, alsmede die van collegae. Door jouw toegevoegde waarde kan iedereen onbezorgd en volledig gefaciliteerd zijn rol uitvoeren. De voorstellen voor de meest efficiënte processen en werkwijzen komen van jou. Je legt verantwoording af aan de Algemeen Directeur van CAPE Holland, voor wie je in het bijzonder diverse correspondentie beheert en uitwerkt, alsmede ondersteunende taken en agendabeheer uitvoert.

                       Het ideaalprofiel

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur als basis een afgeronde opleiding Office Management / Management Assistent / Assistant to the Manager;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Management Assistent / Office Manager in een professionele omgeving met internationale aspecten;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, je bent foutloos in deze;
  • Alle MS Office pakketten en social media kennen geen geheimen voor je;
  • Ervaring met het realiseren van maximale hospitality en digitaliseren van processen;
  • Hoge mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid, waarbij goede omgang met vertrouwelijke gegevens en integriteit cruciaal zijn;
  • Woonachtig op een gunstige reisafstand van Beilen.

 

                       Over CAPE Holland

CAPE Holland te Beilen is een innovatief, groeiend en vooral een dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. CAPE Holland wordt gekenmerkt door het feit dat zij complete oplossingen en custom made kapitaalgoederen levert. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van veelal eigen machines vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. CAPE Holland is samen met FoundOcean onderdeel van de FoundOceanGroup met vestigingen in Europa, de Golf van Mexico, Zuid Oost Azië, India en het Midden-Oosten. Zie ook www.cape-holland.com.

 

                         Interesse in CAPE Holland?

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! Je kunt je (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp. Voor reacties per e-mail; vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting: 088-1260440, na kantoortijd 06-55194295.


 
Do you have a question? Contact us. Contact