CAPE Holland te Beilen is een innovatief, groeiend en vooral een dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. CAPE Holland wordt gekenmerkt door het feit dat zij complete oplossingen en custom made kapitaalgoederen levert. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van veelal eigen machines vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. CAPE Holland is samen met FoundOcean onderdeel van de FoundOceanGroup met vestigingen in Europa, de Golf van Mexico, Zuid Oost Azië, India en het Midden-Oosten. Zie ook www.cape-holland.com.

 

Senior Besturingstechnicus (40 uur/week)

Besturingstechniek technisch geavanceerd equipment – doorgroei Lead Engineer - Beilen

 

De uitdaging bij CAPE Holland
Bij het groeiende CAPE Holland werk je met 12 collega’s op de afdeling Engineering dagelijks met veel vrijheid aan complex en technisch geavanceerd equipment. Jij werkt klantvragen uit in slim werkende elektrische besturingen, voor zowel onshore als offshore toepassingen. Jouw oplossingen komen moeiteloos door hardware en software testen heen, waarna je de inbedrijfstelling (al dan niet op afstand) nauwlettend volgt.

 

Jouw werk concentreert zich zowel op nieuwe machinery als het eigen equipment. Voor beiden regel je (tijdig) releases, updates en service & onderhoud. Je staat in alle gevallen aan de basis van besturingstechnisch passende oplossingen, die je bij voorkeur steeds meer modulair opbouwt. Door effectieve besturingen en datalogging kom je zelden voor verrassingen te staan en/of kan hulp op afstand volstaan bij een incident. Tijdens commissioning ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant.

 

Bij eventuele elektrische- en besturingstechnische storingen en service & onderhoud help je klanten en collegae snel op weg, je hebt al jouw software, schema’s en documentatie namelijk helemaal up-to-date, als je het vanuit je nauwe betrokkenheid al niet uit het hoofd weet. Je draagt elke dag met volle overgave bij aan technische oplossingen, continuïteit en voortgang in lopende projecten, rendement en maximale klanttevredenheid.

 

Een Senior Electrical Engineer bij CAPE Holland is constant zowel vakinhoudelijk als persoonlijk in ontwikkeling. Als jij je hebt bewezen, kun je desgewenst doorgroeien naar de positie van Lead Engineer. Je legt verantwoording af aan de Manager Engineering, die jou bij bewezen geschiktheid veel ruimte en vrijheid laat.

 

Het ideaalprofiel

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur als basis een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek, Electrical Engineering of Besturingstechniek aangevuld met kennis op het gebied van werktuigbouwkunde en hydrauliek.
  • Ervaring als Electrical Engineer / Besturingstechnicus van complex equipment en aantoonbare affiniteit met machinebouw en constructietechniek.
  • Naast innovatiekracht maak je nieuwe programmeertalen snel eigen en heb je een praktische en hands-on instelling.
  • Kennis en ervaring met hogere programmeertalen/objectgeoriënteerd programmeren, unit testen, veldbussen en communicatieprotocollen, PLC’s en HMI’s.
  • Ervaring met commissioning.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  •  

Interesse in CAPE Holland?

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! Je kunt je (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp. Voor reacties per e-mail; vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting: 088-1260440, na kantoortijd 06-55194295.

Do you have a question? Contact us. Contact