CAPE Holland te Beilen is een innovatief, groeiend en vooral een dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. CAPE Holland wordt gekenmerkt door het feit dat zij complete oplossingen en custom made kapitaalgoederen levert. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van veelal eigen machines vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. CAPE Holland is samen met FoundOcean onderdeel van de FoundOceanGroup met vestigingen in Europa, de Golf van Mexico, Zuid Oost Azië, India en het Midden-Oosten. Zie ook www.cape-holland.com.

 

Software Engineer (32-40 uur/week)

Besturingstechniek technisch geavanceerd equipment – doorgroei Lead Engineer - Beilen

 

De uitdaging bij CAPE Holland

Bij het groeiende CAPE Holland werk je met 12 collega’s op de afdeling Engineering dagelijks met veel vrijheid aan complex en technisch geavanceerd equipment. Je werkt in samenspraak met zowel electrical als hydraulical engineers klantvragen uit in slim werkende besturingen, voor zowel onshore als offshore toepassingen. Jouw oplossingen komen moeiteloos door testen heen, waarna je (al dan niet op afstand) betrokken bent bij de inbedrijfstelling.

 

Je werkt aan zowel nieuw als bestaand equipment. Voor beiden regel je tijdig releases en updates. In alle gevallen sta je aan de basis van besturingstechnisch passende oplossingen, vaak inclusief visualisatie en datalogging. Bij voorkeur bouw je de besturingssoftware steeds meer modulair op.

 

Bij eventuele besturingstechnische storingen en service & onderhoud help je klanten en collegae snel op weg. Je houdt alle software en documentatie up-to-date. Middels technische oplossingen draag je elke dag bij aan continuïteit en voortgang in lopende projecten, rendement en maximale klanttevredenheid.

 

Een Software Engineer bij CAPE Holland is constant zowel vakinhoudelijk als persoonlijk in ontwikkeling. Als jij je hebt bewezen, kun je desgewenst doorgroeien naar de positie van Lead Engineer. Je legt verantwoording af aan de Manager Engineering, die jou bij bewezen geschiktheid veel ruimte en vrijheid laat.

 

Het ideaalprofiel

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur als basis een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek of Besturingstechniek;
  • Kennis op het gebied van elektronica, hydrauliek en werktuigbouwkunde;
  • Ervaring als Software Engineer/ Besturingstechnicus van complex equipment;
  • Een praktische, hands-on instelling en helicopter view;
  • Kennis van CodeSys, Structured Text, CANbus, PLC’s en HMI’s is een pré;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Interesse in CAPE Holland?

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! Je kunt je (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp. Voor reacties per e-mail; vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting: 088-1260440, na kantoortijd 06-55194295.

Do you have a question? Contact us. Contact