CAPE Holland te Beilen is een innovatief, groeiend en vooral een dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. CAPE Holland wordt gekenmerkt door het feit dat zij complete oplossingen en custom made kapitaalgoederen levert. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van veelal eigen machines vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. CAPE Holland is samen met FoundOcean onderdeel van de FoundOceanGroup met vestigingen in Europa, de Golf van Mexico, Zuid Oost Azië, India en het Midden-Oosten. Zie ook www. www.cape-holland.com.

 

Wij zijn met onmiddellijke ingang op zoek naar een

 

Manager Productie – Operations

 

Technisch complex equipment: productie, installatie, revisie en service & onderhoud

 

De uitdaging bij CAPE Holland

Speel jij graag kort op de bal als het gaat om technisch geavanceerd equipment? Dan kun jij bij CAPE Holland als Manager Productie – Operations binnenkort het verschil maken. In deze rol heb je binnen een sterk groeiende en professionele organisatie namelijk direct invloed op de productie, installatie, revisie en service & onderhoud van hightech funderingsmachines. Praktisch en oplossingsgericht, dagelijks op de werkvloer aanwezig.

Jij staat voor de uitdagende taak om vanuit Beilen met jouw Meewerkend Voorman en team van Servicemonteurs & Monteurs (Productie) en Supervisors & Operators (Operations) complex technisch equipment te produceren, te onderhouden en hiermee wereldwijd installaties uit te voeren. Je staat garant voor de capaciteitsplanning en de uitvoering hiervan en zorgt met jouw ervaring en vakkennis voor maximale kwaliteit, efficiëntie en groei van de afdeling. In nauwe vakinhoudelijke afstemming met de afdeling Engineering zorg je dat jouw team telkens weer succesvol is bij de uitvoering van onderhoud en revisie tot en met de productie en inzet van eigen complexe totaaloplossingen zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie.

Onder jouw directe eindverantwoordelijkheid vallen 15 medewerkers die naast de benodigde vakkennis voor mechanische assemblage individueel een specialisme hebben op gebied van hydrauliek, lassen, elektrotechniek, stralen/spuiten en operations. Je initieert dagelijks ontwikkeling van jouw medewerkers, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je bent beschikbaar en bereikbaar als inhoudelijk vraagbaak, coach, mentor en inspirator.

Je werkt nauw samen met de Manager Bedrijfsbureau, waar je tevens verantwoording aan aflegt. Je hebt frequent vakinhoudelijk contact met zijn team van Projectleiders, Inkopers en Voorraadbeheerders, de Equipment Coördinator, Service Coördinator en Technical Superintendent, die de projectcoördinatie en ondersteuning voor jouw team leveren. Samen met de afdeling Engineering staan jullie als team garant voor continuïteit en voortgang in projecten, rendement en maximale klanttevredenheid!

 

Het ideaalprofiel

  • HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur een vooropleiding WTB / AOT / Mechanical Engineering en/of Technische Bedrijfskunde.

 

  • Ervaring met complex equipment en aantoonbare affiniteit met machinebouw en constructietechniek.

 

  • Multidisciplinaire technische vakkennis als Chef Werkplaats, Productieleider of Projectleider; je schakelt tussen de disciplines mechanisch, hydrauliek, besturingstechniek en elektrotechniek.

 

  • Inspirerend leider die monteurs en operators op hun waarde inschat en dagelijks laat groeien en excelleren.

 

  • Naast kennis van moderne productie- en onderhoudstechnieken beschik je ook over projectmanagementskills en een praktische en hands-on instelling.

 

Interesse in CAPE Holland?

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! ASBR YouManagement begeleidt CAPE Holland exclusief bij het hele proces. Je kunt je vandaar (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp.

Voor reacties per e-mail; vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting: 088-1260440, na kantoortijd 06-55194295.

Do you have a question? Contact us. Contact