Bij CAPE Holland is het qua logistieke handelingen dagelijks een drukte van belang. Vrachtwagens van toeleveranciers en bezorgers rijden af en aan. Zowel met equipment (technische componenten tot complete machinery) als diverse technische onderdelen en zogenaamde grjjpvoorraden voor de internationale projecten. Jij weet alles van ontvangst, beoordeling, registratie tot aan uitgifte in goede banen te leiden, opdat collega’s zich maximaal kunnen richten op de projecten. Je bent letterlijk in control; je hebt jouw administratie (ISAH) op orde, deelt containers effectief in en kent het gesloten magazijn en de actuele voorraad op je duimpje. Alle projectonderdelen worden tijdig, juist en volledig uitgeleverd, voor retour komende onderdelen en projectmaterialen volg je de omgekeerde route. Je legt verantwoording af aan de Manager Bedrijfsbureau.

 

                 Het ideaalprofiel

HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur als basis een afgeronde opleiding in de richting logistiek / voorraadbeheer;

Minimaal 5 jaar ervaring met het opzetten en beheren van een magazijn of logistiek centrum, bij voorkeur met technische componenten en onderdelen;

Moderne logistiek en gedegen magazijnwerk, inclusief de administratieve afhandeling, kennen geen geheimen voor je.

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Rijbewijs B, VCA en heftruckrijbewijs.

 

                 Over CAPE Holland

CAPE Holland te Beilen is een innovatief, groeiend en vooral een dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. CAPE Holland wordt gekenmerkt door het feit dat zij complete oplossingen en custom made kapitaalgoederen levert. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van veelal eigen machines vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. CAPE Holland is samen met FoundOcean onderdeel van de FoundOceanGroup met vestigingen in Europa, de Golf van Mexico, Zuid Oost Azië, India en het Midden-Oosten. Zie ook www.cape-holland.com.

 

                  Interesse in CAPE Holland?

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! Je kunt je (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp. Voor reacties per e-mail; vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting: 088-1260440, na kantoortijd 06-55194295.

Contact the job poster


 
Do you have a question? Contact us. Contact