CAPE Holland te Beilen is een innovatief, groeiend en vooral een dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. CAPE Holland wordt gekenmerkt door het feit dat zij complete oplossingen en custom made kapitaalgoederen levert. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van veelal eigen machines vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. Zie ook www.cape-holland.com.

 

2 (Offshore) Technicians (40 uur/week)

Funderingsequipment voor internationale offshore projecten

 

 

De uitdaging bij CAPE Holland
Wil jij de hele wereld over reizen en daarvoor een mooie compensatie ontvangen? Wil je veel vrijheid en dagelijks werken met hightech machines die je op mag bouwen, bedienen èn onderhouden? Bij CAPE Holland kun je dit allemaal!

 

We werken je goed in, zodat je alle machines eerst op je duimpje kent. Hierna begint jouw reislustige bestaan en werk je dagelijks met ons geavanceerde equipment voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. In onze werkplaats in Beilen bereid je de projecten voor. Afwisselend werk je op locatie in het buitenland of offshore. Daar waar het werk is ben jij, daar waar klanten / projecten over de hele wereld jouw kennis nodig hebben help je ze op weg.

 

Je werkt in Beilen mee aan het produceren, assembleren, samenstellen, monteren en testen van ons eigen equipment. Offshore variëren jouw werkzaamheden van inbedrijfstelling tot en met troubleshooting, service en onderhoud. Alles on-site en onder supervisie van onze eigen Supervisor. Pas als het equipment werkt en de klant volledig tevreden is, reis je weer naar Beilen om je op de voorbereiding van de volgende uitdaging te richten. Je legt verantwoording af aan de Manager Productie & Operations.

 

Het ideaalprofiel

  • Offshore ervaring als Offshore Technician of (Senior) Operator, kennis van actuele (internationale) normen en wet- en regelgeving.
  • Uiteraard past frequent offshore gaan in jouw thuissituatie en/of levensfase.
  • MBO Werktuigbouwkunde of soortgelijke opleiding, bijvoorbeeld constructietechniek en/of maintenance in de machinebouw.
  • Kennis van hydrauliek, besturingstechniek en elektrotechniek.
  • Kennis van onderhoudscycli, schema’s en tekeningen lezen.
  • Je levert input voor verbeteringen voor wat betreft uitvoerbaarheid en slimmer inbedrijfstellen en onderhouden van equipment.
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Rijbewijs B, VCA en heftruckrijbewijs.

 

 

Benieuwd of direct reageren?

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! Je kunt je (vertrouwelijk) richten tot onze HR afdeling via sollicitatie@cape-holland.com. Voor vragen en/of een toelichting kun je telefonisch contact opnemen via: 0593-540470.

Do you have a question? Contact us. Contact