CAPE Holland 
CAPE Holland is een innovatief, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale Onshore en Offshore funderingsindustrie. CAPE Holland maakt complete oplossingen en levert custom made kapitaalgoederen.  
CAPE Holland onderscheidt zich door continue focus op nieuwe ontwikkelingen en technieken, waaronder de Vibro Lifting Tool. Een wereldwijde doorbraak in de funderingsindustrie, waarbij het alle componenten bezit om palen van diverse afmetingen te installeren voor bijvoorbeeld windmolens en boorplatformen. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van eigen machines, vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. Zie ook www.cape-holland.com. 

 

Lead Engineer

Technisch complex equipment -> wereldmarkt onshore en offshore

Doel 
Als Lead Engineer bij CAPE Holland ben je verantwoordelijk voor multidisciplinaire engineeringsprojecten van equipment voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie. 

 

De rol 
Samen met 13 collega’s werk je op de afdeling Engineering dagelijks met veel vrijheid aan complexe en technisch geavanceerde equipment. Je staat aan de basis van multidisciplinaire engineeringsprojecten, welke je met jouw team uiteindelijk overdraagt aan de Projectleiders. Je blijft ook hierna betrokken en op afroep beschikbaar, eigenaarschap en betrokkenheid zijn immers belangrijk voor een vlekkeloze inbedrijfssteling. Je hebt hierdoor direct invloed op technische oplossingen, continuïteit en voortgang in lopende projecten, rendement en maximale klanttevredenheid.  

Een Lead Engineer is van begin tot eind ‘leading’. Zo start je technische projecten op, schat je per project in welke Engineers aan het beste resultaat gaan bijdragen, beoordeel je concept- en detailontwerpen en borg je de kwaliteit en compleetheid van tekeningen en bijbehorende documentatie. Bij andere opdrachten ligt het zwaartepunt meer op as-built engineering of innovatieve projectengineering.  
Zelf zit je deels achter de tekentafel, coördineer je jouw projecten en stuur je een wisselend team van Engineers technisch operationeel aan.  Je legt verantwoording af aan de Manager Engineering. 

 

Jouw profiel 
Je bent een gedreven werktuigbouwkundige die in staat is om gelijktijdig met meerdere projecten bezig te zijn. Je bent een inspirerend coördinator die engineers op hun waarde inschat en effectief inzet. Een effectieve operationele aansturing kun je aan jou overlaten en je krijgt hierin mensen met je mee. Verder beschik je over: 

  • Een technische hbo-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Techniek aangevuld met kennis op het gebied van hydrauliek, besturingstechniek en elektrotechniek.
  • Engineeringservaring met complexe equipment en aantoonbare affiniteit met machinebouw en constructietechniek.
  • Kennis en ervaring met 3D ontwerp- en tekenpakketten (bij voorkeur SolidEdge).

 

Aanbod 
Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Het betreft hierbij een direct dienstverband bij CAPE Holland. Je werkt met een enthousiast en professioneel team in een informele, no-nonsense cultuur. 

 

Informatie 
HÆD is de recruitment partner van CAPE Holland voor deze vacature en werft voor deze rol op basis van exclusiviteit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sven Pomstra +31 (0)6 36 36 7536 of +31(0)38 420 39 00. Reageren kan via www.haed.nl of [email protected]

 


 
Do you have a question? Contact us. Contact