CAPE Holland 
CAPE Holland is een innovatief, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale Onshore en Offshore funderingsindustrie. CAPE Holland maakt complete oplossingen en levert custom made kapitaalgoederen.  
CAPE Holland onderscheidt zich door continue focus op nieuwe ontwikkelingen en technieken, waaronder de Vibro Lifting Tool. Een wereldwijde doorbraak in de funderingsindustrie, waarbij het alle componenten bezit om palen van diverse afmetingen te installeren voor bijvoorbeeld windmolens en boorplatformen. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van eigen machines, vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. Zie ook www.cape-holland.com. 

 

Lead Engineer Automation

Technisch complex equipment -> wereldmarkt onshore en offshore

Doel

Als Lead Engineer Automation bij CAPE Holland werk je klantaanvragen uit in slim werkende elektrische besturingen voor zowel onshore als offshore funderingsmachines.

 

De rol

Samen met 13 collega’s op de afdeling Engineering werk je aan projecten waarbij je een sleutelrol vervuld en je aandacht hebt voor het automatiseringsgedeelte van de projecten. Je focust op zowel het ontwerpen van PLC-besturingen en PC data-acquisitie en monitoringsystemen. Voor beiden maak je het plan, werk je mee aan het schrijven van de software, voer je inbedrijfsstelling uit en release je updates. Je staat aan de basis van besturingstechnisch passende oplossingen die je modulair opbouwt en daarnaast: 

  • Ben je het aanspreekpunt bij commissioning en eventuele elektrische- en besturingstechnische storingen.
  • Bewaak je de continuïteit en voortgang van lopende projecten waarbij je uitgaat van rendement en maximale klanttevredenheid.

 

Jouw profiel 
e bent een besturingstechnicus die in staat is om met meerdere projecten gelijktijdig bezig te zijn. Verder beschik je over:

  • Een technische hbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Besturingstechniek aangevuld met kennis op het gebied van werktuigbouwkunde en hydrauliek;
  • Kennis en ervaring met programmeertalen/object georiënteerd programmeren, unit testen, veldbussen en communicatieprotocollen zoals CanOpen, Profibus, NMEA en OPC;
  • Kennis en ervaring met programmeertalen (bij voorkeur Codesys, C#/C++);
  • Ervaring met data-acquisitie, live en remote monitoring;
  • Ervaring met het zoeken naar storingen en inbedrijfstellen.

 

Aanbod 

Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Het betreft hierbij een direct dienstverband bij CAPE Holland. Je werkt met een enthousiast en professioneel team in een informele, no-nonsense cultuur. 

 

Informatie 
HÆD is de recruitment partner van CAPE Holland voor deze vacature en werft voor deze rol op basis van exclusiviteit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sven Pomstra +31 (0)6 36 36 7536 of +31(0)38 420 39 00. Reageren kan via www.haed.nl of [email protected]

 


 
Do you have a question? Contact us. Contact