Medewerker Project Support (32-40 uur/week)

 

Doel

Als medewerker project support bij CAPE Holland bied je ondersteuning aan de projectleiders en overige teamleden voor offshore, onshore en service projecten welke wereldwijd plaatsvinden.

 

De rol

Samen met de projectleiders werk je mee en bied je ondersteuning aan projecten in de uitvoering van offshore en onshore funderingswerkzaamheden. Binnen het projectteam ben je verantwoordelijk voor de operationele ondersteuning in de planning en zorg je er voor dat onze collega’s veilig, tijdig en in het bezit van de benodigde documentatie aan boord komen van de schepen van onze klanten. De belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Documenten beheer crew en werkplaatspersoneel (medical, bosiet, etc.)
  • Support persoonlijk faciliteiten offshore (PPE, laptop, etc.)
  • Ondersteuning overall projectplanning
  • Travelsupport (Visa, Tickets, Hotels, Auto, brieven, etc.)
  • Beheer project administratie / documentatie (Crew documentatie, Documentatie t.b.v. van mobilisatie, Uren boeken van offshore personeel, Verwerken dagrapporten, Declaratie en facturatie van ext personeel verwerken in ISAH/PO aanvragen, Minutes van meetings opstellen/actiepunten)
  • Ondersteuning afdeling office management.

 

Jouw profiel

Je bent een planner, springt goed in op veranderde situaties en bent flexibel. Je bent gefocust op je taak, zorgt dat zaken geregeld worden, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast bewaak je het overzicht, sta je je mannetje en ben je proactief. Verder beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met offshore werkzaamheden en bijbehorende crew requirements
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Bedrijfsprofiel

CAPE Holland is een innovatief, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de Onshore en Offshore funderingsindustrie. CAPE Holland maakt complete oplossingen en levert custom made kapitaalgoederen.
 

CAPE Holland onderscheidt zich door continue focus op nieuwe ontwikkelingen en technieken, waaronder de Vibro Lifting Tool. Een wereldwijde doorbraak in de funderingsindustrie, waarbij het alle componenten bezit om palen van diverse afmetingen te installeren voor bijvoorbeeld windmolens en boorplatformen. CAPE Holland opereert wereldwijd en levert haar diensten aan de grote internationale contractors in de offshore wind en oil/gas industrie. Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van eigen machines, vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. Zie ook www.cape-holland.com.

 

Aanbod

Een uitdagende functie met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Het betreft hierbij een direct dienstverband bij CAPE Holland. Je werkt met een enthousiast en professioneel team in een informele, no-nonsense cultuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Anne Haisma +31 (0)593-540 470 . Reageren kan via [email protected]

Do you have a question? Contact us. Contact