Projectmanager

Doel

Als Projectmanager bij CAPE Holland in Beilen ben je verantwoordelijk voor de inzet van innovatieve geavanceerde equipment voor de internationale onshore en offshore funderingsindustrie.

 

De rol

In deze uitdagende functie komen commercie, techniek en projectmanagement samen. Hierbij ben je van kick-off tot de oplevering betrokken en is het constant monitoren van de projectresultaten belangrijk. Dit doe je mede door gebruik te maken van het ERP systeem. Je blijft goed op de hoogte van (technische) ontwikkelingen waaronder de planningen en stemt dit af met jouw collega’s en de opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zul je ook bezoeken op locaties wereldwijd. Je weet de klanten volledig te ontzorgen door een goede voorbereiding, bevlogen projectbegeleiding en een oplossingsgerichte aanpak. Je draagt de verantwoordelijkheid, zowel operationeel als financieel, voor een alerte opvolging van de mede door jou gemaakte afspraken en voert een heldere administratie/verslaglegging van je projecten. Je rapporteert aan de Operationeel Directeur.

 

Jouw profiel

Je bent een gedreven Projectmanager die in staat is om gelijktijdig met meerdere projecten en opdrachtgevers bezig te zijn. Je bent een enthousiaste aanpakker met een flexibele instelling, die op het juiste moment knopen doorhakt. Een effectieve operationele aansturing kun je aan jou overlaten en je krijgt hierin mensen met je mee. Verder beschik je over;

  • Een technische HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek of Technisch Bedrijfskunde;
  • Ervaring met Project Management;
  • Uitstekende organisatorische  en communicatieve vaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Bedrijfsprofiel

CAPE Holland is een innovatief, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale Onshore en Offshore funderingsindustrie. CAPE Holland maakt complete oplossingen en levert custom made kapitaalgoederen.

CAPE Holland onderscheid zich door continue focus op nieuwe ontwikkelingen en technieken, waaronder de Vibro Lifting Tool. Een wereldwijde doorbraak in de funderingsindustrie, waarbij het alle componenten bezit om palen van diverse afmetingen te installeren voor bijvoorbeeld windmolens en boorplatformen.

Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van eigen machines, vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ruim 40 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek. Zie ook www.cape-holland.com.

 

Aanbod

Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Het betreft hierbij een direct dienstverband bij CAPE Holland. Je werkt met een enthousiast en professioneel team in een informele, no-nonsense cultuur.

Meer informatie

HÆD is de recruitment partner van CAPE Holland en werft voor deze rol op basis van exclusiviteit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jordy Coerts +31 (0)6 46 30 8161 of +31(0)38 420 39 00. Reageren kan via www.haed.nl of coerts@haed.nl.

Do you have a question? Contact us. Contact